Aventurijn met initiaal bedels

 11,75 13,50

Artikelnummer: EAM4 Categorie:

Beschrijving

Armbandje Aventurijn met letter bedels. Afgewerkt met elastiek of staaldraad, slotje en verlengstukje. Kies je voor zilverkleurig dan zijn de letter bedels van de product afbeelding zilver i.p.v. goud. Door het verlengstukje kan je het bandje tot 1,5cm verlengen. Dus als je het bandje cadeau geeft, heb je 1,5cm speling.

!Let op dat je bij de keuze 1-2 of 3-4 bedels het juiste aantal aanklikt. Kies je voor 2 bedels dan klik je aan 1-2 bedels en vul je vervolgens bij 1-2 initialen de 2 initialen in. Er zit namelijk een prijsverschil tussen het aantal bedels.

Extra informatie: Kijk bij het kopje matentabel voor het kiezen van de juiste maat. Gebruik daarbij een standaardmaat of meet zelf de omvang van de pols op zonder ruimte tussen de pols en het meetlint. Zie kopje matentabel hoe je de juiste maat moet berekenen als je de pols zelf gaat opmeten.

Aventurijn: Heeft een sterk rustgevende en beschermende werking. Het trekt  voorspoed en geluk aan en geeft daarbij een gevoel van welzijn, Het stimuleert geduld, motivatie, enthousiasme en het bedenken van ideeën. Ervaar je negatieve emoties zoals woede, ergernis of irritaties? Dan werkt Aventurijn ontspannend en kalmerend. De steen beschermt tegen elektromagnetische straling (mobiele telefoons). Voor jou en/of je kindje: Rustgevend bij woede uitbarstingen, werkt tegen eczeem, Pijnstillend, ontstekingsremmend, tegen stress, hoofdpijn en Migraine.

 

Extra informatie

Maat

17cm XS, 18cm S/M, 19cm L/XL, 20cm XXL

Afwerking kleur

Goud, Zilver

Afwerking materiaal

Elastiek, Staaldraad met slotje

Aantal bedels

1-2, 3-4(+€1)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aventurijn met initiaal bedels” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *