Amethist & Bergkristal & Rozenkwarts

 8,30 12,75

Artikelnummer: NEAG2 Categorie:

Beschrijving

Edelsteen armbandje met Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Afgewerkt met goudkleurig roestvrijstaal kraaltje, staaldraad, slotje en verlengstukje (groeit tot 1,5cm mee). Je kan ook kiezen voor zilverkleurige afwerking alles wat zilverkleurig is op de productafbeelding is dan goudkleurig.

Tip: Je kan bij het bestellen van een newborn bandje ook een bandje op de groei bestellen. Het is dan hetzelfde bandje maar dan 2 maatjes groter (1cm) voor de helft van de prijs.

Werking Amethist met Bergkristal : Deze combinatie is geschikt voor de energie in een ruimte te reinigen. Bevorderd het zelfinzicht. Omdat bergkristal erg zuiver is kan het de werking van andere stenen versterken. Amethist heeft een sterk beschermende en reinigende werking, brengt de chakra’s weer in balans en helpt bovendien bij nachtmerries en andere slaapproblemen. Bergkristal helpt overzicht te krijgen in je denkpatroon en helpt je te concentreren en problemen op te lossen. Voor jou/en of je kindje: Pijnstillend, brengt lichaam in balans, helpt tegen hoofdpijn, migraine, nachtmerries en andere slaapproblemen.

Rozenkwarts : Werkt in op het hartchakra. Brengt liefde geven en ontvangen in balans. Bevorderd eigenliefde, heeft een beschermende werking op gebied van liefde en vriendschap. Voor jou en/of je kindje: Werkt kalmerend bij verdriet, angst en stress. Bevordert geestelijke rust en emotionele genezing. Helpt ook tegen jaloezie en heimwee. Positieve werking op het hart, de vruchtbaarheid, geslachtsorganen en voorkomt duizeligheid. Let op: Er zijn mensen die baat hebben bij het dragen van edelstenen, echter is dit geen geneesmiddel en wil ik er op wijzen om bij klachten naar de huisarts te gaan

Extra informatie: Kijk bij het kopje matentabel voor het kiezen van de juiste maat. Gebruik daarbij een standaardmaat of meet zelf de omvang van de pols op zonder ruimte tussen de pols en het meetlint. Zie kopje matentabel hoe je de juiste maat moet berekenen als je de pols zelf gaat opmeten.

Extra informatie

Maat

10cm newborn, 10,5cm 3md, 11cm 6md, 11,5cm 9md

Kleur afwerking

Zilver, Goud

Bandje op de groei

Ja, Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amethist & Bergkristal & Rozenkwarts” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *